Over ons

Wij zijn Maarten en Bram, zaakvoerders van BVM finance. Dat staat voor Bank, Verzekeringen en Meer.

Samen met ons enthousiast team zetten we elke dag ons beste beentje voor om jouw bank- en verzekeringszaken up-to-date te houden en te optimaliseren. Daarbij gaan we voor een totaalaanpak in volledige onafhankelijkheid. We werken samen met Crelan voor bankzaken en met 30 verzekeringsmaatschappijen voor alles wat verzekeringen betreft, maar we varen resoluut onze eigen koers. En daarvan pluk jij de vruchten. BVM finance is er voor particulieren en voor ondernemers. Van zelfstandigen krijgen we wel eens te horen dat we hen perfect aanvoelen. En dat is natuurlijk geen toeval. Want we zijn zelf ondernemers. Proactief zijn en initiatief nemen om jou de beste bank-, verzekerings- en beleggingsportfolio aan te bieden, zit in ons DNA.

Van harte welkom bij BVM finance!

Petra Beckers
Petra BeckersAdviseur Beleggen
014 74 54 64
petra@bvm-finance.be
Petra heeft reeds 20 jaar ervaring als beleggingsadviseur. Samen met u zoekt ze naar de juiste beleggingsopportuniteit op maat. Door het slim structureren van uw vermogen met zowel fiscale- als niet fiscale spaarformules maakt ze uw portefeuille klaar voor de toekomst. Ook voor de afhandeling van nalatenschapsdossiers staat zij u met raad en daad bij. Verder is ze als mama van 2, een bezige bij.
Ellen Vervoort
Ellen VervoortAdviseur Verzekeringen + Schade
014 74 54 66
ellen@bvm-finance.be
Ellen zorgt voor een vlotte afhandeling van jouw schadedossier. Daarnaast is zij dé contactpersoon voor al onze zelfstandigen en kmo’s. In haar vrije tijd gaat alle aandacht naar haar prachtige dochter Feline en geniet ze van uitstapjes met vriendinnen. Hoewel Ellen te allen tijde rust uitstraalt, beschikt ze toch ook over een flinke dosis pit.
Ann Smets
Ann SmetsAdviseur Verzekeringen
014 74 54 61
ann@bvm-finance.be
Maak kennis met Ann, onze toegewijde verzekeringsexpert bij BVM-finance. Met haar passie voor het bijstaan van particulieren bij hun verzekeringsbehoeften, biedt Ann deskundig advies en persoonlijke ondersteuning. Ann is ook een trotse echtgenote en moeder van twee zonen. Met haar enthousiasme en expertise staat ze klaar om jou te helpen bij al jouw verzekeringsvragen en -behoeften.
Rebecca Bruynseels
Rebecca BruynseelsAdviseur Verzekeringen
014 74 54 65
rebecca@bvm-finance.be
Rebecca ontzorgt je met haar expertise in verzekeringen. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller zoekt ze elke keer opnieuw gedreven naar de geschikte dekking voor jouw risico’s. Als mama vind je haar ook wel eens terug als supporter op een voetbalveld of naast een turnmat. Voor een leuke uitstap of citytrip met vrienden of familie, is zij altijd te vinden!
Maarten Van Dael
Maarten Van DaelZaakvoerder
014 74 54 63
maarten@bvm-finance.be
Maarten is zaakvoerder en analyseert jouw wensen op zoek naar oplossingen op maat voor zowel kredieten als beleggingen bij particulieren én zelfstandigen. Als ambitieuze oud-Chiroleider doet hij er alles aan om het kantoor verder uit te bouwen. P.S.: Maar als Metallica in het land is, moet alles toch ook even wijken.
Bram Vermeulen
Bram VermeulenZaakvoerder
014 74 54 62
bram@bvm-finance.be
Onze zaakvoerder Bram zoekt samen met jou naar de juiste beleggingsopportuniteit met een zo hoog mogelijk rendement. Dat hoge rendement is precies wat hij ook wil halen in zijn looptrainingen. Bram is dé specialist in fiscale spaarformules voor zowel particulieren als ondernemers. Zijn grootste troef? Structuur vinden in de chaos.

Onze aanpak

Jouw verzekeringspakket overnemen en daarna jaren radiostilte? Bij BVM finance verloopt het helemaal anders. We maken tijd voor een persoonlijk gesprek waarbij we nagaan welke verzekeringsproducten jij nodig hebt. Vertrouw jij je verzekeringsportfolio aan ons toe? Dan checken we eerst of je nergens dubbele verzekeringen hebt en of je voldoende bent verzekerd voor alle aspecten van je leven.

Alles verandert. Ook jouw verzekeringssituatie. Daarom nodigen we je driejaarlijks uit voor een open gesprek. Daarin bekijken we of jouw verzekeringspakket nog overeenkomt met je situatie. Als ondernemer bieden we je elk jaar zo’n gesprek aan. Zo houden we altijd de vinger aan de pols van jouw onderneming.

  • onafhankelijk verzekeringsmakelaar in samenwerking met 30 verzekeringsmaatschappijen
  • intern beheer van alle schadegevallen door onze BVM financespecialist
  • persoonlijke benadering met focus op jouw verzekeringssituatie vandaag en morgen

Bij BVM staat een persoonlijke aanpak centraal. Om jou de beste bank- en kredietoplossingen aan te bieden, luisteren we eerst naar jou. Zo detecteren we jouw wensen en behoeften en werken we op basis daarvan een voorstel uit op maat van jouw persoonlijke financiële situatie. Vertrouw je ons je bankzaken toe? Na jouw goedkeuring garanderen we een uiterst vlotte overstap naar BVM finance. Zo bezorgt je bankoverstap jou geen kopzorgen.

Ben je ondernemer? Dan vind je bij BVM finance een compagnon de route die zich niet beperkt tot het beheren van je bankportefeuille, maar die je proactief adviseert en volledig ontzorgt.

  • financieringsoplossingen op jouw maat
  • specifiek bankadvies voor ondernemers
  • langetermijnrelatie die jou volledig ontzorgt

Beleggen doe je met vertrouwen. En daarvoor reken je op deskundig advies van je onafhankelijke beleggingsexpert. Bij BVM finance zit je altijd goed. Particulier of ondernemer: we gaan samen met jou aan tafel en stellen je een beleggingsplan voor dat beantwoordt aan jouw wensen. Daarbij focussen we op een maximaal rendement met risicospreiding over meerdere fondsenbeheerders.

Als ondernemer heb je ruimere mogelijkheden voor kapitaalopbouw. Onze specialisten bekijken samen met jou alle opties en evalueren voortdurend. Minstens één keer per jaar nodigen we je uit voor een opvolggesprek. Zo blijf je altijd op de hoogte van de prestaties van jouw beleggingsportfolio.

  • 1 centraal aanspreekpunt dat jou volledig ontzorgt
  • professioneel advies op maat
  • focus op fiscale optimalisatie